به اطلاع می رساند مرکز آموزش بازرگانی گیلان در نظر دارد با همکاری سازمان صنعت ، معدن وتجارت استان اولین دوره تخصصی "مدیریت رستوران داری در شرایط رکود "
با حضور اساتید مطرح رستوران داری در سطح کشور، را به شرح ذیل برگزار نماید .
محورهای دوره:
- شیوه ارتباط با تامین کنندگان کالا
- رفتار با پرسنل و کارکنان
- استراتژی نفوذ در بازار
- استراتژی توسعه بازار
- چگونگی ایجاد فرصت ها و مزیت های رقابتی
- فرآیند برنامه ریزی استراتژیک رستوران
- روش های برقراری ارتباط با مشتری
- مسئولیت های مدیر رستوران
- جذب و انتخاب پرسنل رستوران
- ارزیابی پرسنل رستوران
- کنترل هزینه ها و روش های حسابداری در رستوران
- مراقبت های کنترلی و نظارتی در رستوران
- رستوران های زنجیره ای و برنامه های عملیاتی
- شیوه های نوین و گسترش رستوران
- آموزش های تخصصی و حرفه ای کارکنان
- وضعیت انبارها و سرد خانه ها
- فنون تبلیغات و اطلاع رسانی در صنعت رستوران داری
- اهمیت مکان یابی و موقعیت و جایگاه رستوران
زمان شروع دوره: از مورخه 95/04/01 به تعداد 5 جلسه (در سه هفته) ساعت برگزاری هر جلسه 9:30 الی 16
مکان برگزاری:رشت، بیستون، روبروی صفاری، کوچه نصرا...زاده یکم، مرکزآموزش بازرگانی(نمایندگی استان گیلان)
جهت ثبت نام در دوره آموزشی مذکور و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های47-33261046 تماس حاصل فرمایند.